logo Klimart

Szybki Kontakt


  • (85) 743-74-65

    Numery wewnętrzne:
    21 – Sprzedaż
    22 – Serwis
    23 – Logistyka
    24 – Administracja



  • klimart@klimart.com.pl
  • ul. Warsztatowa 1D
    15-637 Białystok


    Jeżeli jesteś zainteresowany konkretną ofertą skontaktuj się z nami. Ustalimy szczegóły.

flaga Polski Firma Polska - rok założenia 1999 Białystok, ul. Warsztatowa 1D

Masz pytania? – zadzwoń na naszą infolinię

 

Polityka prywatności

SPEŁNIENIE OBOWIĄZKU INFORMACYJNEGO WOBEC KLIENTÓW
KLIMART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

 

Realizując obowiązek wynikający z art.13 ust.1 i ust.2 RODO, informuję, że:

  1. Administratorem Pana/i danych osobowych jest KLIMART sp. z o. o. z siedzibą w Białymstoku
    ul. Warsztatowa 1 D, e- mail: klimart@klimart.com.pl; tel. (85) 743 74 65
  2. W sprawach związanych z Pana/i danymi proszę kontaktować się z Administratorem Danych.
  3. Dane będą przetwarzane w celu realizacji umowy, w tym rozpatrywania reklamacji i wykonywania czynności serwisowych pomiędzy Panią/Panem, a Administratorem, lub do podjęcia działań na Pani/Pana żądanie przed zawarciem umowy szczególnie w celach:/ przesłania propozycji współpracy lub oferty na złożone zapytanie .
    / prowadzenie korespondencji wyjaśniającej lub uzupełniającej.
    / wystawiania i przesyłania dokumentów potwierdzających transakcje.
    / dochodzenia lub zabezpieczania roszczeń.
  4. W przypadku dokumentów, które zawierają dane osobowe, a są niezbędne do udokumentowania transakcji dla potrzeb obowiązującego prawa podatkowego, będą przechowywane przez okres nie krótszy niż wymagany przepisami prawnymi .
  5. W każdym innym przypadku dane nie będą przechowywane dłużej aniżeli przez okres 6 lat.
  6. Dane mogą być przekazywane osobom i firmom, z którymi realizujemy zadania wynikające z umowy lub zmierzające do zawarcia umowy, tj. naszym współpracownikom zatrudnionym w ramach umowy zlecenia, firmom, z którymi współpracujemy w zakresie pozyskania uprawnień do wykonywania działań umożliwiających realizację umowy, firmom wspomagającym nas outsourcingowo w obszarach księgowości, IT i spedycji, doradztwa prawniczego łącznie z reprezentacją.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, w tym ich:

    / sprostowania, jeżeli dane przetwarzane przez Administratora są nieprawidłowe lub niekompletne
    / usunięcia, jeśli to nie koliduje z obowiązującym prawem dotyczącym obowiązku przechowywania dokumentacji zawierającej Pana/i  dane.
    / ograniczenia przetwarzania
    / przenoszenia, czyli prawo do otrzymania dostarczonych Administratorowi danych osobowych oraz przesłania ich innemu Administratorowi.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Panu/i prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (UODO).

 

Wojciech Jan Ślusarczyk
Bartłomiej Sirocki

Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dn. 27 kwietnia 2016 r. , w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE ( ogólne rozporządzenie o ochronie danych)

 

POLITYKA PLIKÓW COOKIES

  1. Witryna klimart.com.pl używa cookies. Są to niewielkie pliki tekstowe wysyłane przez serwer www i przechowywane przez oprogramowanie komputera przeglądarki. Kiedy przeglądarka ponownie połączy się ze stroną, witryna rozpoznaje rodzaj urządzenia, z którego łączy się użytkownik. Parametry pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je utworzył. Cookies ułatwiają więc korzystanie z wcześniej odwiedzonych witryn.Gromadzone informacje dotyczą adresu IP, typu wykorzystywanej przeglądarki, języka, rodzaju systemu operacyjnego, dostawcy usług internetowych, informacji o czasie i dacie, lokalizacji oraz informacji przesyłanych do witryny za pośrednictwem formularza kontaktowego.
  2. Zebrane dane służą do monitorowania i sprawdzenia, w jaki sposób użytkownicy korzystają z naszych witryn, aby usprawniać funkcjonowanie serwisu zapewniając bardziej efektywną i bezproblemową nawigację. Monitorowania informacji o użytkownikach dokonujemy korzystając z narzędzia Google Analytics, które rejestruje zachowanie użytkownika na stronie.Cookies identyfikuje użytkownika, co pozwala na dopasowanie treści witryny, z której korzysta, do jego potrzeb. Zapamiętując jego preferencje, umożliwia odpowiednie dopasowanie skierowanych do niego reklam. Stosujemy pliki cookies, aby zagwarantować najwyższy standard wygody naszego serwisu, a zebrane dane są wykorzystywane jedynie wewnątrz firmy KLIMART sp. z o.o. w celu optymalizacji działań.
  3. Na naszej witrynie wykorzystujemy następujące pliki cookies:

/ „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach serwisu;

/ pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach serwisu;

/ „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych serwisu;

/ „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez użytkownika ustawień i personalizację interfejsu użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;

4. Użytkownik w każdej chwili ma możliwość wyłączenia lub przywrócenia opcji gromadzenia cookies poprzez zmianę ustawień w przeglądarce internetowej. Instrukcja zarządzania plikami cookies jest dostępna na stronie http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies.

Dodatkowe dane osobowe, jak adres e-mail, zbierane są jedynie w miejscach, w których użytkownik wypełniając formularz wyraźnie wyraził na to zgodę. Powyższe dane zachowujemy i wykorzystujemy tylko do potrzeb niezbędnych do wykonania danej funkcji.